lejlighederfyn-lejesalg.dk: Find lejlighed til salg på Fyn

Find lejlighed til salg på Fyn

Er du på udkig efter en bolig til leje eller salg på Fyn?

Lejlighederfyn-lejesalg.dk er skabt af en af landets førende aktører på boligmarkedet og er relevant for alle, der måtte være på udkig efter en lejlighed til salg eller leje på Fyn.

I din venstre side er der placeret en oversigt over de forskellige byer på Fyn. Klik på et område for yderligere information.

Sådan kommer du i gang:

Du kan nemt starte din boligsøgning efter ved at klikke på boligsøgnings-linksene til venstre.

Ønsker du at sælge eller udleje din lejlighed på Fyn, kan vi også hjælpe dig med at komme i kontakt med potentielle lejere/købere.

Nye Boligprojekter Skal Være Bud På Fremtidens Boligbyggeri

Syv boligprojekter er udvalgt af Statens Kunstfond og Realdania til at blive nye konkrete bud på hvordan vi kan komme til at bo i fremtiden. Statens Kunstfond og Realdania vil støtte udviklingen af fremtidens boligbyggeri. Projekterne indeholder bl.a. vertikale fællesrum, et gårdkollektiv og en landsby midt i byen. Projekterne skal i løbet af de kommende år blive til virkelighed.

Læs mere om de nye projekter her

Dragør er Danmarks Mest Populære Kommune

I følge en analyse foretaget af Voreslejebolig.dk, så er Dragør Danmark mest populære kommune. Dragør ligger næsten tre gange højere en anden pladsen, Tårnby. De fleste af de populære kommuner ligger i Hovedstadsområdet og herefter i Region Sjælland. I Jylland er den mest populære kommune Odder. På Fyn er det Kerteminde og Middelfart, som er det mest attraktive kommuner.

Læs mere om undersøgelsen her

Hovedstadsområdet inderholder Danmarks mest eftertragtede kommuner

En undersøgelse fra Voreslejebolig.dk viser, at de mest eftertragtede kommuner ligger i hovedstadsområdet. Det er Dragør som indtager første pladsen efterfulgt af Tårnby og Frederiksberg på hhv. anden og tredje pladsen. Mange nordjyske kommuner ligger i bunden. Det gælder bl.a. Jammerbugt, Thisted og Morsøe.

Læs mere om undersøgelsen her

Oversigt over Danmarks mest eftertragtede kommuner

I en undersøgelse udarbejdet Voreslejebolig.dk fremgår det, at Dragør er den mest eftertragtede kommune i Danmark. Efterfølgende kommer Tårnby og Frederiksberg. I bunden ligger Jammerbugt lige bag Morsø og Thisted. Undersøgelsen er blevet lavet på baggrund af danskernes søgninger på Voreslejeboligs hjemmeside.

Læs mere om undersøgelsen her

Undgå snyd i jagten på bolig

Mange oplever hvert år at blive udsat for boligsvindel. Denne hjemmside giver en række råd og tips til hvordan du kan undgå at blive snydt. Snydboligsnyderne er udviklet af Boligdeal.dk og forklarer hvordan svindlerne typisk snyder uerfarne boligsøgere.

Læs mere om siden her

København vurderes til at være verdens anden bedste by

En analyse placerer København, som nr. 2 på en liste over verdens bedste byer. På trods af højt huslejeniveau og madpriser, så tager København alligevel en anden plads, kun overgået af Prag. Den høje placering skyldes byens lave arbejdsløshed og kriminalitet samt et højt sundhedsniveau. I bunden ligger Dublin, Rom og Sao Paulo, der i følge analysen, ikke er attraktive at bo i.

Læs mere om analysen her

København tager 2. pladsen i liste over storbyer

I en analyse foretaget af Voreslejebolig er en række storbyer vurderet på baggrund af sociale og økonomiske faktorer. Analysen viser, at København ligger i toppen, kun overgået af Prag. København scorer højt på parametre som lønniveau, sundhed og kriminalitet.

Læs mere om analysen her

Svendborg får nyt seniorbofællesskab

Amtmandsbolig i Svenborg omdannes til 79 nye boliger, som kommer til at indgå i et nyt seniorbofællesskab. Amtmandsbolig i sig selv bliver omdannet til de lejligheder og planen er at opføre 70 helt nye lejligheder. Læs mere her

Laveste prisstinger i lang tid

Selvom priserne på bolig steg sidste år og væksten ser ud til at fortsætte, så er det de laveste prisstinginger siden 2014. Udsigterne for 2019 er svare at spå om da det er svært at sige noget om markedet. Læs mere her

Flere sommerhuse grunde ved kysterne

En politisk aftale er blevet indgået, der giver giver kommuner langs kysterne tilladelse til udlæggelse af over 2.000 sommerhusgrunde. Læs mere her